سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ایمپلنت دیجیتال دندان چبیست و چگونه انجام می شود؟

ایمپلنت دیجیتال دندان شیوه ای نوین در ایمپلنت دندان است که کمک جدیدترین فناوری‌های دندانپزشکی انجام می‌پذیرد. برای ایمپلنت دندان به روش دیجیتال از فناوری کامپیوتری 3بعدی برای بررسی وضعیت استخوان در فک و موقعیت عصب دندان استفاده می‌شود. در روش ایمپلنت دیجیتال دندان برش ها تا جایی کم می شوند که برای درمان نیازی به زدن بخیه نیست و روند بهبودی سریعتر است. مزیت اصلی جراحی ایمپلنت دیجیتالی آن است که تعداد جلسات مراجعه به دندانپزشک به حداقل می رسد. همچنین به دلیل کم تهاجمی بودن این روش نسبت به روش سنتی، روند بهبودی و مراحل درمان کوتاه‌تر بوده و در نتیجه هزینه کمتری دارد. زمانی که از شیوه درمانی ایمپلنت دندانی استفاده می کنید، باید حتما از تجربیات یک دندانپزشک حرفه ای متخصص ایمپلنت دندان در تهران و جراح اندو برای رسیدن به موفقیت بهره ببرید.

آیا ایمپلنت دیجیتال دندان درد دارد؟

از مهم‌ترین و اصلی‌ترین ویژگی‌های ایمپلنت دیجیتال، درد کمتر آن نسبت به دیگر جراحی‌های کاشت دندان است. تاکید اصلی در این روش، حداقل میزان برش لثه است. هر چه لثه کمتر برش داده شود، مسلما بیمار درد کمتری را حس خواهد کرد. علاوه بر این، برش کمتر لثه باعث بهبود هر چه سریع‌تر آن می‌شود.

ایمپلنت دیجیتال در مقایسه با دیگر جراحی‌های کاشت دندان درد و خونریزی کمتری داشته و دوره نقاهت بسیار کوتاهی دارد زیرا تصاویر پرینتر سه بعدی قبل از انجام عمل جراحی برای بررسی وضعیت استخوان و موقعیت اعصاب استفاده می شود و این در حالی است که در روش سنتی، دندانپزشک باید طول محل درمان را تا رسیدن به استخوان ببرد.

به این ترتیب اگر برای پرکردن جای خالی دندان‌های خود به دنبال یک روش سریع، طبیعی، بدون درد و خونریزی هستید ایمپلنت دیجیتال را به شما توصیه می‌کنیم. در این روش شما درد کمتری نسبت به سایر جراحی‌های کاشت دندان تجربه خواهید کرد.

در نتیجه این عمل، زمان بهبودی به شدت کاهش پیدا می کند و ریسک خونریزی، عفونت ایمپلنت و تورم لثه نیز به حداقل می رسد. برای مطالعه بیشتر مقاله آیا کاشت ایمپلنت همراه با درد است؟ را توصیه می کنیم.

نکته مهم : زمانی که از انواع ایمپلنت دندان استفاده می کنید، باید حتما از تجربیات یک دندانپزشک حرفه ای متخصص ایمپلنت دندان و جراح اندو برای رسیدن به موفقیت بهره ببرید. با وجود این که مطالعات مختلف نشان می دهد که ایمپلنت های دندانی 98% شانس رسیدن به موفقیت را دارند اما همچنان احتمال بروز اشتباه از طرف دندانپزشک وجود دارد. در برخی از مواقع، اشتباه دندانپزشک غیر متخصص می تواند مشکلات فراوانی را برای بیمار ایجاد کند.